Tervetuloa tutustumaan videopohjaiseen frisbeegolf-kurssiin!

Frisbeegolf on meille sydämen asia. Tämä hieno laji on kasvanut suomessa räjähdysmäisesti ja joka vuosi uusia harrastajia tulee lajiin mukaan. Olemme huomanneet että aloittelijat tekevät aina samoja virheitä joita itsekin teimme kun aloitimme lajia. Enää sinun ei kuitenkaan tarvitse oppia asioita kantapään kautta vaan sinulla on mahdollisuus oppia laji mukavasti yhdellä kurssilla!

Opit kurssilla kaiken mitä tarvitset kehittyäksesi!

Käymme kurssilla läpi kaiken frisbeegolfin perusteista lähtien.

Kurssi sopii erityisen hyvin vasta-alkajalle mutta tarjoaa myös tietoa pidemmällekin ehtineille.

Säännöt

Jotta voit pelata täytyy sinun tietää säännöt. Käymme ne läpi heti kurssin alkumetreillä.

Välineet

Käymme läpi mitä välineitä tarvitset ja mistä voi olla hyötyä peli-ilon lisäämisessä

Kiekot

Käymme läpi erityyppiset kiekot, kiekkojen painot sekä yleisimmät muovilaadut. Erityisen tärkeä osio on kiekon lento-ominaisuuksien ymmärtäminen.

Tekniikka

Oikea tekniikka on pelaamisen kannalta tärkeimpiä asioita. Käymme läpi perusheitot kuten rysty- sekä kämmenheiton sekä puttauksen. Näiden lisäksi opit monia erikoisheittoja.

Pelistrategia

Vaikka osaisit tekniikan täydellisesti on pelistrategia parhaan tuloksen kannalta välttämätöntä. Kurssilla opit miten erityyppisiä väyliä kannattaa pelata jotta voit maksimoida tuloksesi.

Mielenhallinta

Tämä on ehkä yksi vähiten arvostettu mutta erittäin tärkeä osa pelia varsinkin kun pelataan korkealla tasolla. Kurssilla opit miten mielesi voi auttaa tai tuhota tuloksesi ja mitä tekniikoita voit käyttää optimoidaksesi oman pelisi.

Miten kurssi käytännössä tapahtuu?

Painamalla allaolevaa painiketta pääset rekisteröitymään ja ostamaan kurssin nettikaupastamme. Maksun voit suorittaa Paypal-maksukanavan kautta joko Paypal-tililläsi, tai jos sinulla ei ole Paypal-tiliä, voit maksaa luottokortilla. Maksun suoritettuasi sinulla on tunnukset joilla pääset katsomaan kurssivideoita näiden sivujen kautta. Voit siis katsella kurssivideoita vaikka kännykälläsi kun olet kentällä harjoittelemassa.

ALOITA KURSSI TÄSTÄ