Yleistä

Arvostelussa Innovan nopea draiveri Wraith

Katsotaan mitä Innova sanoo kiekosta:

The Wraith is a long and fast distance driver. A stable flyer that performs predictably into the wind.

 

 

Muovi/Grippi

Arvostelemani Wraith on Champion-muovinen mikä tekee kiekosta ylivakaamman kuin esim. Star/GStar muoviset mallit. Tätä muovilaatua kannattaa käyttää mikäli haluat kiekon joka pitää lento-ominaisuudet pitkän aikaa samanlaisina tai jos Star/GStar Wraith tuntuu hieman liian alivakaalta.

Champion-muovin grippi ei ole ihan sieltä parhaasta päästä eli jos sinulla on ”liukkaat kädet” niin tämä muovilaatu ei ehkä ole paras sinulle.

Heittoja

Katso alta video siitä miten Wraith lentää.

 

Lento-ominaisuudet

Wraith
Tässä kiekon lentonumerot ja lentorata:

Numeroiden perusteella Wraith on kohtuu nopea ja hieman alivakaa draiveri jossa on hyvä liito ja melko voimakas loppufeidi. Näiden tietojen perusteella kiekon pitäisi olla todella hyvä maksimipituusdraiveri mikäli heittäjällä on kädessä riittävästi nopeutta.

Käytännössä Champion-muovinen Wraith on minulle juuri sopivan vakaa ja tämä on yksi pisimmälle lentäviä kiekkoja.

Käytän kiekkoa pääasiassa maksimipituusheitoissa sillä siihen kiekko tuntui soveltuvan minulla erityisen hyvin. Kämmenelläkin tämä kiekko toimii matalan profiilinsa takia loistavasti.

Suoralla heitolla kiekko on todellakin suora, eli se ei käännä minulla juurikaan yli ja hieman kuluneena loppufeidikin on maltillinen. Tämä on yksi suorimmin lentävä nopea draiveri mitä olen käyttänyt ja siksi yksi lempikiekoistani. GStar Boss lentää minulla aika tarkasti saman matkan, mutta sen lentorata on enemmän S-mallinen joten se soveltuu avoimemmille kentille kun taas tällä voi heittää vähän pienemmässäkin tilassa.

Hyzer-heitossa Wraith pitää heittokulman hyvin ja sillä voi heittää pitkiä hyzereita.

Anhyzer heittoon Wraith ei sovellu kovin hyvin, se vääntää itsensä pois Anhyzer-kulmasta loppulennossa.

Erityisesti pidän Wraithista rystyheitoissa missä tavoitteena oli maksimituus ja hyvä kontrolli. Toisaalta Wraith sopii myös kämmenheittoon erittäin hyvin, joten oli kyseessä kämmen tai rysty ja pitkälle pitää päästä, on Wraith hyvä valinta.

Kenelle kiekko sopii?

Kiekko sopii edistyneimmille pelaajille ja vaatii kohtuu kovaa kättä. Jos kädessäsi riittää nopeutta, on Wraith loistava kiekko.