Hei, nimeni on Petri. Olen pitkän linjan frisbeegolfin harrastaja ja tutustuin frisbeegolfiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2001. Jäin heti koukkuun tähän hienoon lajiin ja aloin opetella lajia suurella innolla heti alkumetreistä.

Haasteena alkuaikoina oli että silloin oli todella vähän tietoa saatavilla lajiin liittyen. Tekniikka piti opetalla ns. kantapään kautta eli yritys ja erehdys -periaatteella. Tämä on hidas tapa oppia, mutta hyvänä puolena pidän sitä että siinä oppii ainakin kaikki ne virheet mitä voi tehdä.

Nykyään kun näkee joka vuosi uusia aloittelijoita radoilla, tunne on tuttu koska näen heissä minut alkuaikoina. Ja silloin alussa olisi ollut todella mukavaa jos olisi ollut joku neuvomassa miksi se kiekko ei lennä sinne minne halusi ja miten kiekon olisi saanut lentämään pidemmälle.

Tämä kantapään kautta opettelu tekee minusta myös hyvän opettajan. Näen heti ne perusvirheet mitä aloittelijat tekevät ja monesti tekisi mieli antaa neuvoja kun ratoja kiertää, koska pienetkin parannukset tekniikkaan voivat tuoda suuria parannuksia peliin.

Toivon sinulle pitkiä ja tarkkoja heittoja tämän upean kesälajin parissa!